Notícies breus

Dues noves localitats catalanes, Arnes i Campredó, blinden els correbous, tot declarant les seves festes amb bous com a Patrimoni Cultural Immaterial. El destre Rubén Pinar, tot i no haver torejat a Barcelona, fa una aportació econòmica a la Federación de Entidades Taurinas de Catalunya, com a comissió promotora de la ILP taurina.

L’empresa de Castellón amb l’afició catalana

L’empresa Taurocastellón, comandada per Enrique Patón i la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya han acordat promocionar la propera Feria de la Magdalena entre els aficionats catalans perquè puguin viatjar en unes condicions especials. En l’acord, ha col · laborat de manera molt directa la Diputació de Castelló.

Toreria Profesional per a vadebraus.com

La FETC anuncia els premis anuals Pere Balañá Espinós. La nostra web vadebraus.com,  torna a estar al quadre d’honor, per segon any consecutiu, en aquesta ocasió rebem el premi a la TORERIA PROFESIONAL, compartida amb la resta de mitjans de comunicació que s’han bolcat en la promoció i difusió de la ILP.

LA MEJOR NOTICIA: Objetivo cumplido

En Castellano: OBJETIVO CUMPLIDO. ENHORABUENA! Las 500.000 firmas necesarias para que la ILP salga adelante y llegue al Congreso de los Diputados se han conseguido. La Iniciativa Legislativa Popular pretende declarar los toros como Bien de Interés Cultural en todo el territorio español, incluido en Cataluña.

La visita de la reina i els dos paseillos

Igual que avui S.M la Reina Sofia ha estat a Barcelona, el que ens ocupa va passar també a causa d’una visita de la reina a Barcelona, però va ser al mes de setembre de 1860, en aquella època la reina era  Isabel II. Per a tal esdeveniment, la ciutat va engalanar-se, es van adornar balconades, […]

Avui s’estrena Morarte

Aquesta tarda al Cinema Mélies (Villarroel 102), s’estrena a Barcelona el documental Morarte, historia de un encuentro. L’event que està patrocinat per UTYAC, comptarà amb la presencia del propi director, Ander Duque, i a més de la projecció del documental hi hauran més sorpreses.

Gregorio Corrochano per David Guillen

El crític taurí David Guillén, corresponsal a Barcelona del diari El Mundo, Aplausos i Mundotoro.com, serà el protagonista de la conferencia de demà organitzada per la FETC. Després d’analitzar els escrits de Gregorio Corrochano, Guillén, parlarà sobre la figura del periodista que està considerat com el pare de la crítica taurina actual. Com sempre, la […]

A Barcelona… ¡Que viva México!

Tot i que el temps i els costums han canviat i molt, més encara després de la fatídica prohibició, la ciutat de Barcelona amaga una estreta relació molt directe amb el toreig mexicà, de cap manera podria explicar-se que les figures més representatives del toreig asteca hagin torejat i triomfat tantes tardes a les places […]

Oferta per a viatjar a Istres

L’empresa que gestiona la plaça francesa de Istres. S’alia amb l’afició catalana. Ambdós empresaris Bernard Marsella i Cesar Perez, van escollir Barcelona per a presentar els cartells que composen la seva fira taurina, i ara per tal de facilitar-nos l’assitència als toros, ofereixen un pack-oferta, que consta d’hotel, dinar i entrades als toros.