No hay billetes per veure Morarte

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC), patrocinadora del documental Morarte, historia de un encuentro, que arribarà a Barcelona el proper dia 22 de febrer, ha penjat el cartell de No hay billetes per l’únic passi a la ciutat comtal. Les localitats s’han venut en menys de tres setmanes, en exclusiva a través d’UTYAC, amb la col · laboració dels aficionats catalans.

L’esdeveniment només ha comptat amb la difusió en dos portals taurins, com són mitaurored.com i aquest mateix. També la revista setmanal 6 Toros 6 reflecteix aquest acte en la seva última edició. La resta de mitjans taurins, informats pels organitzadors, han decidit silenciar aquest acte taurí. Tot i això, aficionats i aficionades catalanes segueixen apostant per reivindicar la seva passió i continuen acudint a tota mena d’actes per mantenir viva la flama de la festa a Catalunya. Per això, desde UTYAC volen agrair la gran acollida i la bona resposta que ha tingut la iniciativa de portar a Barcelona Morarte.

Per tant, només queda a esperar al dia 22 per anar als Cinemes Méliès (carrer Villarroel, 102) a les 20:30 hores i gaudir d’una nova visió de la tauromàquia de Morante de la Puebla.

4 comentarios en “No hay billetes per veure Morarte

  1. Me parece magnífico el esfuerzo . Merece la pena. Hay que hacer cosas así en Barcelona. MORARTE nos hace ver que la fiesta de los toros no está hecha en función de ningún sufrimiento.En MORARTE : Historia de un encuentro; es eso, un canto al toro , al torero y al público .Y de BARCELONARENA , no os digo nada . Os encantará también.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.