ANATUR rep l’esperada negativa per llogar la Monumental

Tal i com va informar la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya després de reunir-se amb Pedro Balañá, la propietària de la la plaça ha comunicat oficialment a ANATUR la seva negativa per llogar la Monumental.

Recordem que el partit polític ANATUR (Acción Natural Ibérica) va sol·licitar al Grup Balañá la cessió de la plaça de toros de Barcelona per organitzar una corrida en el mes de juny. Aquesta petició es va conèixer el 28 de desembre de l’any passat.

Tot s’ha de dir: va sonar molt extrany. La petició es va fer mitjançant un burofax dirigit al mateix Pedro Balañá Mombrú, que més d’un mes després, ha donat la seva negativa per llogar la centenària plaça per només un espectacle. D’aquesta manera queda tancada aquesta remota possibilitat que mai va agafar força ni credibilitat ni en l’afició ni, com era d’esperar, en l’empresa.

El text de la breu carta de resposta a ANATUR, signada per Balañá, és el següent:

En contestació a la seva carta del passat dia 29 de desembre, posem al seu coneixement que no accedim a la seva petició d’arrendament de la Plaça de Toros Monumental, tal i com sol·licita a la mateixa”.

Resposta de Pedro Balañá Mombrú a ANATUR

Foto de portada: El Blog de Campos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.