Fernando Robleño protagonista a la Semana Cultural de l’Hospitalet

L’any que comença en breu arriba amb més actes taurins. Si al gener la Federació ja ha anunciat el seu cicle de conferències, la Peña Taurina Ángel Lería de Zarzacapilla ha fet el mateix amb la seva Semana Cultural Ciudad de l’Hospitalet 2017, on hi assistirà el matador de toros Fernando Robleño.

L’edició d’enguany començarà el 15 de febrer (dimecres). Els advocats Alejandro Gasch i Joan Adell seran els encarregats de parlar de Los toros en Cataluña tras la sentencia del Tribunal Constitucional. Aquest és el títol del primer acte.

Dos dies després, el divendres dia 17, es continuarà parlant de toros sota el títol de Fernando Robleño, el ídolo de la afición taurina de la Catalunya Nord. El propi torero madrileny serà el convidat de l’acte que posarà punt i final a la setmana taurina. A més, junt a Robleño hi serà present, també com ha convidat, el seu nou apoderat, Rafael Corbelle, qui va ser una gran figura dels banderillers. Paco Píriz, company de VaDebraus, s’encarregarà de portar el col·loqui amb els dos toreros.

Ángel Lería presentarà els dos actes d’una setmana que finalitzarà amb la tradicional entrega de trofeus de l’entitat. En aquesta ocasió, els guardons són els següents:

  • Fernando Robleño, en reconeixement a la seva trajectòria profesional i ser l’ídol de l’afició taurina de la Catalunya Nord.
  • Manuel de Reyes, referent de la Escuela Taurina de Catalunya/Nimes 

Així doncs, altra data per apuntar a l’agenda taurina catalana. Les dues conferències se celebraran a la seu de la Peña Taurina Ángel Lería, situada al carrer del Abedul, número 6, de l’Hospitalet de Llobregat, a les 20:00 hores.

Víctor Mendes, a la Semana Cultural de l’Hospitalet 2016.

 

Un comentario en “Fernando Robleño protagonista a la Semana Cultural de l’Hospitalet

  1. Gracias VadeBraus. Os espero a Todos en mi Peña. Feliz Año Nuevo y que sea muy taurino…..nos veremos en la Monumental.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.