Joaquín Luna i El Toreo en los medios

Aquest divendres engeguen els actes taurins a Catalunya. En un any que es presenta amb moltes expectatives pel fet de poder tornar a la Monumental, la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) inaugura l’agenda taurina del 2017 amb el seu cicle de conferències anuals, amb Joaquín Luna com a invitat.

L’edició d’enguany a la FETC comença amb ‘El Toreo en los medios‘. El periodista de La Vanguardia, Joaquín Luna, serà l’encarregat de pronunciar aquesta primera conferència. L’acte l’obrirà i presentarà el president de la Federació, Paco March. Luna és un reconegut aficionat i defensor de la festa dels toros. Sovint dedica a la tauromàquia els seus articles d’opinió, convertint-se en una de les poques firmes que es poden llegir en aquest sentit en mitjans catalans.

Una interessant cita taurina que començarà a les 20:00 hores a la seu de la FETC (carrer Rocafort, 235-237, 5è 1a, escala dreta, de Barcelona). Aquest és el primer dels cinc actes programats per l’entitat i que ocuparà tots els divendres del mes de gener i els dos primers de febrer, tal i com vam informar en aquest portal (La FETC presenta su ciclo de conferencias 2017).

 

Un comentario en “Joaquín Luna i El Toreo en los medios

  1. Gracias Vadebraus.
    Esperamos contar con la presencia de todos los amantes de la Fiesta en la Federación a lo largo del ciclo de conferencias preparado para los próximos cinco viernes. Creemos que serán las cinco conferencias programadas del gusto de los aficionados.
    Nos vemos el viernes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.