La UTYAC torna a Céret

Després dels èxits dels viatges a Castelló i Zaragoza d’aquesta temporada, la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) ha anunciat que aquest any tornarà a Céret. Un cop més, els socis d’aquesta associació es desplaçaran al “territori toro” per gaudir d’un tipus de tauromàquia que té el toro com a protagonista principal i el cavall com un element indispensable. Aquests trets diferencials, envoltats per un clima de catalanitat, la converteixen en una fira única.

La UTYAC organitzarà el viatge pel 15 de juliol per anar a veure la corrida de Saltillo, que la mataran els toreros Sánchez Vara, Pérez Mota i Gómez del Pilar. Els preus, que inclouen autocar i entrada de tendido de sol per a la corrida, son els següents:

  • Preu soci: 50€
  • Preu jove d’UTYAC: 45€
  • Resta d’aficionats: 70€
  • Menors de 16 anys: 42€
  • Primer acompanyant d’un soci d’UTYAC: 55€
  • Primer acompanyant d’un jove d’UTYAC (fins a 30 anys): 50€

Com és habitual, l’autocar sortirà de La Monumental (cantonada Lepant amb Diputació) a les 8:00h del dissabte 15 de juliol.

Per altra banda, qui vulgui veure la novellada de Raso de Portillo pel seu compte ho podrà fer ja que l’autocar arribarà abans que comenci l’espectacle matinal.

A partir d’avui ja es poden fer les reserves enviant un correu electrònic a secretaria.utyac@gmail.com.

2 comentarios en “La UTYAC torna a Céret

  1. Muy bien en acer esas salidas a otras plazas de toros,ya que aqui somos clandestinos yo no puedo benir pero estare con el corazon en GERET y en todas las plazas que bayais, aver si algun dia no tubieramos que salir de nuestra tierra para ver corridas de toros .un saludo

  2. Gracias UTYAC. Muchos aficionados hemos visto toros en directo, durante estos años en clandestinidad, gracias a vosotros. Gracias por hacer cosas siempre pensando en el aficionado.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.