Luis de Pauloba rep el Premio Lucio Sandín

El Club de Actividades Prácticas Taurinas de Catalunya (CAPT) farà entrega del II Premio Lucio Sandín durant el transcurs del V Curso de Aficionados Prácticos de Cataluña que donarà el tret de sortida el proper diumenge.

El CAPT, que l’any passat el va concedir a Carlos Escolar “Frascuelo”, ha decidit premiar amb el seu guardó al torero Luis de Pauloba. El Club, que presideix Joan Adell, ha escollit al sevillà per la seva vinculació amb Barcelona, ja que per a molts és considerat un torero d’aquesta ciutat on va tenir importants actuacions al llarg de la seva trajectòria. Sens dubte, la Monumental va ser una de les places que més i millor el van veure torejar des dels seus inicis com a noveller, motius que han deixat un important calat en l’afició.

La data prevista per fer l’entrega del premi que porta el nom del fadrí de l’entitat, Lucio Sandín, és el diumenge 18 de desembre. Pauloba passarà una jornada amb els aficionats del curs. Aquest, que comença el diumenge, arriba a la seva cinquena edició, novament dirigida pels banderillers catalans Enrique Guillén i Omar Guerra. Una de les seves novetats d’aquest any és el lloc on es duran a terme els entrenaments. Recordem que l’any passat van haver d’abandonar forçosament el parc públic que utilitzaven. Per això, en l’edició d’enguany es desenvoluparà a les instal·lacions de l’Escola Taurina de Catalunya.

De la mateixa forma que en anys anteriors, els alumnes del V Curso de Aficionados Prácticos de Cataluña estaran dirigits, a més dels dos organitzadors, per Antonio Guillén, David Valenzuela, Eugenio Perucha y Juan de Lucía. Els més de 20 aficionats apuntats tornaran a gaudir dels entrenaments dominicals setmanals, a més de dos sortides al camp ramader per realitzar les proves classificatòries, encaminades a la tradicional final, amb la qual conclourà aquesta edició.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.