Publicat el 35è número de Caireles

L’única revista de temàtica taurina editada a Catalunya ja ha publicat el seu nou número. Aquesta 35a publicació dedica el seu editorial a Luis María Gibert, “el català que ha tornat els toros a Catalunya“.

El lector podrà llegir nombrosos articles i alguna entrevista al llarg de les 178 pàgines de la revista editada per Fernando del Arco. Els seixanta anys de l’alternativa de Chamaco a Barcelona (per Antoni Gónzalez), el record a Joaquín Bernadó (per Salvador Balil) o un homenatge a Mario Cabréel poeta que sabía torejar” en el centenari del seu naixement (per Benjamín Bentura Remacha) són alguns dels articles del nou número. Altres firmes destacades com les de Federico Arnás, François Zumbiehl, Andrés AmorósRafael Comino o el doctor Ramón Vila també hi són presents en aquesta revista.

Qui vulgui obtenir el nou exemplar de Caireles ho podrà fer durant el cicle de conferències que tindrà lloc cada divendres a la seu de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya a partir del 13 de gener fins el 10 de febrer.

Per a més informació sobre el cicle de conferències de la FETC premi aquí: La FETC presenta su ciclo de conferencias 2017

Portada de Caireles

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.