S’obren les inscripcions pel concurs de retalladors de Cardona 2017

A poc menys d’un mes de la Festa Major de Cardona, la vila comença a impregnar-se d’olor a bou. La plaça de toros ja s’està muntant, la Penya La Curva ja ha anunciat el seu bou i la setmana que ve s’obren les inscripcions per participar al concurs de retalladors.

El mencionat concurs serà la novetat d’aquest any i es celebrarà abans del tradicional corre de bou (amb la típica cargolera) del dissabte. En aquesta primera edició hi podran participar un total de 8 retalladors. Les inscripcions estaran obertes des del dia 14 al 18 d’agost i es podran fer a l’Ajuntament en horari de 9 a 14h. L’Ajuntament informa que en cas que les persones que s’hi apuntin superin el nombre previst per l’organització (8), la participació seria per rigorós ordre d’inscripció.

Per altra banda, la Penya La Curva ja ha anunciat que el toro que han adquirit per ser desencaixonat el dilluns 11 de setembre. El toro, de nom Pintado, serà de la ramaderia catalana d’Hermanas Verónica y Alicia Moreno. Aquest serà el seu bou d’enguany:

Toro d’Andrés Moreno adquirit per la Penya La Curva

També es coneix ja, des de fa més temps, el toro seleccionat per la Penya El Calaixó. El bou és de la ramaderia El Freixo, propietat d’El Juli, adquirit a la ramaderia de Sergio Centelles. Aquest toro també serà desencaixonat el dia 11 de setembre.

Toro de El Freixo adquirit per la Penya El Calaixó

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.