Vicente Osuna, encara amb el drenatge i els punts

Vicente Osuna ultima la seva recuperació al seu domicili de Viladecans (Barcelona). El doctor Enrique Sierra, que s’està encarregant de la supervisió de la ferida, encara no li ha retirat el drenatge ni els punts.


Osuna, que va ser pres el passat 3 de juliol a la plaça de toros de Sòria, intentarà escurçar els terminis de recuperació, tot i que “estan anant una mica més lents del que s’esperava. Encara queda una mica de líquid en la ferida, ja que no va quedar neta del tot“. La cornada, que finalment va tenir 18 centímetres, va arribar mentre col·locava les banderilles al quart toro de la tarda: “Va ser en el moment de clavar. El toro, just abans, es va distreure. En aquell moment ja no vaig poder evitar-ho i em va donar la cornada“.

El banderiller català, a les ordres del destre Alberto López Simón, té intenció de reaparèixer aquest mateix dissabte a la plaça de San Fernando (Cadis), en la qual el torero de Barajas està anunciat en un mà a mà amb David Galván davant toros de El Vellosino. Per a Vicente Osuna, aquesta és “una temporada molt important i vull incorporar-me com més aviat millor. Faré tot el possible per estar el dia 16, sinó haurà de ser a Mont de Marsan el dia 20“.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.