Arrenca la ILP. Fes-te fedatari!!

La Federació d’Entitats Taurines de Catalunya comença oficialment a posar en pràctica la ILP que ha estat gestant aquests mesos. El passat 30 de novembre el president de l’entitat Luis M. Gibert, anunciava aquest procés amb la intenció de demanar que el Congrés dels Diputats declari la Festa dels Toros Bé d’Interès Cultural a Espanya. Al seu torn també postular que es permeti l’entrada a les places dels menors de catorze anys. Tot això amb caràcter retroactiu a 27 de juliol de 2010, per tal que impliqui la derogació de la prohibició a Catalunya. 


El següent pas, és aconseguir un nombre important de fedataris, de manera que es cobreixi tot el territori espanyol i permeti recollir el màxim de signatures possibles. El mínim que s’exigeix perquè la ILP pugui iniciar el seu procés és de 500.000. El termini que s’atorga per a això és de 9 mesos.

Per aquest motiu la Federació fa una crida a tots els aficionats, perquè es facin fedataris (responsables d’agafar les signatures). El procediment és molt senzill, només han d’omplir i signar el formulari pertinent, signar i enviar-lo a l’Oficina de Coordinació de la ILP, adjuntant una fotocòpia, per les dues cares, del DNI. El document es pot trobar al web de la Federació, www.federaciotaurinadecatalunya.es, diferents portals taurins, penyes taurines o trucant als telèfons 93 321 17 09 / 669 01 68 97 / 669 01 68 21. També en el següent link: http://www.federaciotaurinadecatalunya.es/hazte_fedatario.doc 
És el moment de salvar una Festa que està a les nostres mans, per tant és fonamental la unió i implicació de tota la família taurina. 

  
  

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.