La UTYAC presenta la seva II Festa Campera

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) va anunciar els toreros que participaran i els novells que es lidiaran a la seva segona Festa Campera.

Aquest any el cartell estarà compost pels matadors Rubén Pinar, Javier Cortés i Varea i el noveller Maxime Solera, que torejaran 4 novells de Santafé Martón. La UTYAC també posarà una vaca per a l’Escola Taurina de Catalunya.

La UTYAC ha anunciat aquests toreros per diferents motius:

Fa anys, quan la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya necessitava finançament per dur a terme la ILP, un dels que va fer una donació econòmica va ser Pinar, que a diferència dels altres (i José Tomás) mai va reclamar la quantitat aportada un cop aprovada la ILP. Ara, des d’UTYAC volen agraïr aquest gran gest. A més, Pinar ha sigut triomfador de la fira d’Albacete i va deixar bones actuacions a Madrid l’any passat. 

Pel que fa a Javier Cortés, és un torero amb una lluita considerable al circuit de les corrides dures. La temporada passada va torejar 5 cops a Las Ventas, triomfant a la Goyesca, i en aquesta s’espera que ratlli a gran nivell. 

Varea va deixar grans tardes com a noveller, sent un dels liders de l’escalafó. La temporada passada va tallar una orella a un Victorino a Castelló i una volta a l’arena amb un Cuadri de banderilles negres a València. Abans de la Festa Campera està anunciat a la Magdalena i a Falles. 

El noveller afincat a Barcelona Maxime Solera tornarà a torejar per a la UTYAC. Solera és un dels novellers més interessants de cara a la temporada 2019 i està anunciat en varies fires de rellevança. L’any passat va triomfar a França i Espanya, sent la porta gran a Calasparra amb una de Prieto de la Cal el seu major èxit.

L’Escola Taurina de Catalunya, que va complir 20 anys, també hi participarà lidiant una vaca.

L’entitat catalana va comunicar també que el primer torero amb qui es va posar en contacte va ser Abel Robles. L’olotí no podrà participar-hi ja que torejarà el mateix dia a Las Ventas. 

La Festa Campera es realitzarà el proper 7 d’abril a les 12h al mateix lloc que l’any passat, al Complejo Taurino Buenaventura (Cucala) a Alcalà de Xivert (Castelló).

Els preus de la sortida que inclouen espectacle taurí i dinar de menú són els següents:

  • Socis: 50€
  • No socis: 55€

L’entitat catalana posarà autobusos a disposició de l’aficionat. Qui vulgui anar amb autobús haurà de sumar 5€ al preu inicial. 

Tots els aficionats que vulguin ja poden reservar plaça enviant un correu electrònic a secretaria.utyac@gmail.com.

Sense toros a la Monumental des de fa 8 anys, la UTYAC va donar aquest pas endavant per a que els aficionats catalans puguin disfrutar del toreig.

Fotos dels toros a lidiar:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.