Abel i Jonathan arrasen a França

En quant a la representació dels joves toreros catalans, cal destacar les actuacions de Jonathan Dublino i Abel Robles, que arrasen a la plaça francesa de Bellegarde i s’alcen amb els premis “Or i plata” i Nimeño II.
A la funció matinal i pugnant pel I trofeu “Or i plata”, Jonathan Dublino, que torejava per primer cop en una plaça francesa, no va voler desaprofitar l’ocasió i va posar el valor per davant per a guanyar-se un premi just. Jonathan es va haver d’enfrontar a dos complicats novells de la ramaderia francesa de LAGET. El primer, un astat perillós i amb volum el va tirar per terra fins en dos ocasions, però amb valentia i tenacitat, va tornar a la cara del bou per aconseguir una orella meritòria. Amb el seu segon bou, també perillós, Jonathan va guanyar una altre orella, que li donava el passi cap al trofeu, però va perdre la segona, tot i que i va haver una forta petició, per punxar un cop i haver de fer l’ús del descabell.
A la tarda, el triomf d’Abel va ser més contundent, ja que no va donar cap opció de triomf als seus companys de cartell. 4 orelles guanyades als seus dos bous. Dues feines perfectament executades que van ser culminades amb dos grans estocades, que li van servir per a guanyar el XVIII trofeu “Nimeño II” i causar una altre vegada una sensació de torero de futur.  El ramat lidiat va ser la ramaderia francesa de GALON i Luis Rivera (ET. de Malaga) va ser ovacionat  i Miguel Angel Silva (E.T de Badajoz) va tallar una orella.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.