El correbou de Llefià arriba a la seva 30a edició

Badadalona torna a celebrar aquest cap de setmana el seu tradicional correbou. Els dies 21 i 22 de juny a partir de les 20:00 hores, al Parc del Gran Sol, al barri de Llefià, es tornarà a celebrar un acte taurí que congrega milers de persones en aquestes dues jornades, sent l’acte més concorregut dels que es celebren en aquest barri badaloní durant les seves festes.

A més, en l’edició d’enguany, els més petits podran gaudir del seu particular encierro i correbou, ja que es simularan amb carretons, perquè puguin tenir la seva primera aproximació amb el toro i els seus diferents vessants i possibilitats. Una iniciativa promoguda pel torero català Enrique Guillén.

Cal recordar que aquest correbou és l’únic que es realitza a l’àrea metropolitana de Barcelona i que està organitzat per l’Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià. Com marca l’actual legislació en aquesta matèria, aquesta activitat va passar pel ple de l’Ajuntament de Badalona, que va donar llum verda a la seva celebració mitjançant els vots a favor de PP, PSC, dos regidors de CiU (que va donar llibertat de vot als seus quatre membres) i del regidor no adscrit. ICV-EUiA va votar en contra.

D’aquesta manera, aquesta important celebració per a molts veïns de la localitat arriba a la seva edició número 30. Recordem que tots els espectacles són gratuïts per a tots els aficionats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.