El toro en el Arte

Els toros son cultura, tal i com es contínua demostrant també a Barcelona tot i existir una absurda prohibició. A banda de les darreres conferències i xerrades organitzades per la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, el proper divendres es presentarà al Reial Club de Polo la obra Tauromaquia-El toro en el arte, publicada per la editorial Planeta.

La presentació de la col·lecció Tauromaquia-El toro en el arte serà un gran esdeveniment cultural i taurí, organitzat també per la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, i que comptarà amb la presència del periodista taurí Ignacio de Cossio.

El divendres, a partir de les 19:30 el Saló del Centenari del Reial Club de Polo de Barcelona, s’omplirà d’ambient taurí amb la conferencia del crític sevillà Ignacio de Cossio, El Toro en el Arte. L’acte el completaran el president de la FETC Luis Maria Gibert i la Dra. Marilén Barceló vicepresidenta de l’entitat, Juan Angel Calzado president d’Honor del Reial Club de Polo de Barcelona i el sr. Antonio Carné del Grupo Planeta.

Nota:  En un principi, l’acte estava programat per a dijous però s’ha hagut d’ajornar un día, i finalment se celebrarà divendres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.