L’UTYAC modifica l’hora de sortida de l’autocar

La Unió de Taurins i Aficionats de Catalunya (UTYAC) informa d’un canvi horari a la sortida de l’autocar per al viatge del pròxim dissabte a la fira del Pilar de Saragossa, per motius de l‘empresa de transport. La nova hora de sortida de l’autocar seran les 08:30, una hora més tard del previst, mentre que el lloc des d’on sortirà continua sent el mateix (carrer Diputació amb Lepanto, al costat de la Monumental). Es demana que siguin presents, almenys, 15 minuts abans de l’hora de sortir.

Encara queden algunes places disponibles, amb la qual cosa qualsevol aficionat/a està a temps d’apuntar-se. Per fer-ho, poden enviar un correu a utyac@hotmail.com sol·licitant informació, a través de la seva pàgina a Facebook o mitjançant el nostre correu info@vadebraus.com, on li facilitarem la inscripció.

Com ja hem manifestat en altres ocasions, vadebraus.com manté la seva postura cap a aquesta iniciativa d’aficionats catalans i anima a tot aquell que pugui a desplaçar-se a la capital aragonesa a reivindicar el dret a la nostra llibertat taurina.

2 comentarios en “L’UTYAC modifica l’hora de sortida de l’autocar

  1. Enhorabuena a todos los que podeis desplazaros a Zaragoza.Muchas gracias porque vais a ser la voz de todos los que no podemos acudir.Os estaremos viendo y apoyando a través de le televisión.
    Un saludo y sobretodo a disfrutar!!! Haceis historia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.