Ajornat el Festibanyes d’Amélie-les-Bains

Avui, dissabte 2 de setembre, s’havia de celebrar la particular jornada taurina a Amélie-les-Bains (Catalunya Nord) sota el nom de Festibanyes, però s’ha vist ajornada per motius sanitaris que han afectat el ramat d’El Gallo.

A causa d’un brot de Malaltia Hemorràgica Epizoòtica (EHD) a la Comunitat Valenciana, les autoritats espanyoles van demanar a la ramaderia d’El Gallo la inoculació d’una vacuna complementària que permetés el transport i la sortida del seu bestiar del territori espanyol. En conseqüència, l’associació Afició Catalana es veu obligada a ajornar el seu espectacle Festibanyes al dissabte 9 de setembre a les 15.30h al Théâtre de Verdure d’Amélie-les-Bains.

Com ja vam anunciar, en la 19ª edició la intenció és que saltin a l’arena 8 vaques i un novell de la ramaderia de El Gallo, que es repartiran entre els quatre grups o quadrilles anunciades. Hi actuarà l’Escola Taurina de Catalunya, un grup de retalladors amb El Peque com a gran reclam, una quadrilla de forcados portuguesos de Chamusca i la quadrilla local Afició Catalana.