Altorricon

A 17 Km de Lleida, a la població d’Altorricón. Es va desplaçar dissabte passat gran part de l’afició catalana, per a presenciar un entretingut festival amb toros i toreros catalans.

La tarda va ser solejada però també es va fer present un fort vent. Es van lidiar 4 bous de la ramaderia de Camprodon, Alicia y Veronica Moreno que tot i que van ser braus, van pecar de falta de forces.

Foto: Faricle
32" height="354" />
Foto: Faricle

Va actuar el matador Enrique Guillén, i a les postres va ser el triomfador del festival guanyant dos orelles i cua, va deixar patent amb una labor decorosa i amb molta pulcritud, el seu desig que aquest triomf es traslladi a places de més rellevància.  Els alumnes de l’ Escola de Tauromàquia de Catalunya van deixar testimoni en la seva actuació que progressen adequadament en el trajecte cap a toreros, que tot just comencen. Jonatan Dublino, Alejandro de Benito i Abel Robles van guanyar una orella de cada bou que van torejar, i van posar en practica els consells rebuts pel professor de l’Escola Fernando Gracia, que va estar present en tot moment darrera d’un refugi donant les instruccions necessàries. Al finalitzar l’espectacle van posar a disposició del públic dues vaquetes.

Aquest tipus d’actes i promocions de l’Escola es necessari que comptin amb el suport i presencia de l’afició catalana, ja que es l’única manera de supervivència de la única escola taurina de tot l’Estat, que no compta amb cap tipus de subvenció. 

Foto: Faricle
Foto: Faricle
Foto: Faricle
Foto: Faricle