Bona actuació de Jesús Fernández a Madrid

Jesús Fernández va debutar ahir a Las Ventas i sense obtenir un triomf comptant, va deixar molt bona impressió davant l’exigent públic madrileny. Va lidiar dos novells de Torres Gallego, el segon violent i amb les forces justes i el cinquè mans i complicat.

De tota l’actuació de Jesús, en les cròniques dels mitjans taurins destaquen la seva fermesa i valor, sobreposant-se a les dificultats d’un lot que no li va servir el triomf en safata, arribant a ser voltejat en dues ocasions pel segon del seu lot. Fins i tot en aquest cinquè el premi va poder haver estat millor, però finalment el seu balanç va ser de ovació en els dos novells.

D’aquesta manera, el de Sant Boi va deixar obertes les portes a una repetició a Madrid. Tot i que finalment es va quedar fora de les novellades nocturnes, després de la seva bona actuació d’ahir passa a ser un dels principals candidats a agafar una hipotètica substitució en aquest certamen.

Un dels complicats moments que va viure Jesús Fernández

Fotos: www.aplausos.es

2 comentarios en “Bona actuació de Jesús Fernández a Madrid

  1. Enhorabuena Jesus, todos aquellos que te apreciamos estabamos seguro que no fallarias y asi ha sido.
    Psar por Madrid de la manera que lo has hecho es dejar muchas puertas abiertas para un futuro.
    No me olvido que en Barcelona tu ultima actuacion, estuvo marcada por la quietud, cruzarse a base de bien y dejando claro que quieres ser alguien en esto.
    Valor no te falta y saber estar tampoco. LO VAS A CONSEGUIR, pero entrena todo lo que puedas con los aceros con ello tendras mas de medio camino recorrido. ADELANTE TORERO. En la Merced tienes que estar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.