Comença la ILP!

Comença el compte enrere.  La ILP ja està en marxà i l’activitat a la Federació bull, enviant els plecs als fedataris i buscant-ne mes aliats per a aconseguir aquest milió de signatures que s’han posat com a objectiu, tot i que tan sols es necessita la meitat per a arribar al Congrés dels Diputats.

Aquest matí, jo mateix  he rebut el sobre amb els plecs oficials sellats per  la Junta Electoral Central i unes instruccions de com recaptar les firmes, tot posant cura en els errors mes comuns en aquests casos. Ja que totes les firmes serán validades s’ha de posar una especial atenció en que cadascuna estigui ben complimentada i amb totes les dades que s’hi demanen.

Segurament tots els aficionats veurem per totes les places els plecs, que al final ja ens resultarán familiars. Però hem de posar cura de signar només una vegada.

La Federació ens demana que omplim les dades amb lletra clara i llegible. Només es pot signar una vegada en tota la iniciativa, per tant si algú ja ha donat la seva firma, no pot tornar a signar en un altre plec. Els encarregats de recaptar les firmes hauran de retornar els plecs firmats a la Federació, per correu certificat, tot posant la data de complementació de tot el plec de signatures.

Això ja està en marxa. Ara no podem fallar.

Si algú está interessat en fer-se fedatari i recollir firmes per a demanar al Congrés dels Diputats que els toros siguin declarats com a Bé d’Interés Cultural, es pot posar en contacte amb la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, al telèfon 933211709 o bé a través de la seva pagina web: http://www.federaciotaurinadecatalunya.es/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.