Jesús Fernández: Comença el compte enrere

El català Jesus Fernandez intensifica la preparació de cara a l’inici de la propera temporada. Després de l’hivern, de la preparació física i el toreig de saló, toca el contacte amb els animals, Jesus ha estat torejant de camp en diverses ramaderies catalanes , però ha marxat al centre de la península per a tenir mes contacte amb el toro.
Jesús debutarà aquesta temporada l’1 de maig a La Monumental, el compte enrere ja ha començat, i per això ha passat uns dies a la finca El Maquilón, de la ramaderia de José Lopez, per a torejar diverses vaques de  procedència Torrestrella.

Jesús es troba en un bon moment de forma, tant física com a mentalment, ha torejat toros a porta tancada i està realment il·lusionat amb aquesta temporada, que es transcendental per a Barcelona, i per a la seva carrera. Tot i que com se’l caracteritza per anar pas a pas, a l’horitzó d’aquest any, no està només torejar el màxim de novellades, sinó que inclús hi ha la possibilitat de doctorar-se en torero, i somnia amb rebre l’alternativa a La Monumental.

3 comentarios en “Jesús Fernández: Comença el compte enrere

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.