Juliol a Mallorca: Muro, Alcúdia i Inca.

Tres festejos tres, tots ells de diferent calibre, estan programats per als últims dies del mes de juliol a l’illa de Mallorca. A primera vista i tenint en compte la crua realitat i les tristes circumstàncies per les quals travessa la Festa a les Balears, fins gosem a dir que és un mes mogut pel que fa a toros es refereix. Què ingenus veritat? Ah! ……. i gràcies!
La ciutat de Muro acollirà el seu segon festeig des de començament d’any, serà el proper dissabte 23. En aquesta ocasió s’anuncia una novillada picada. Al cartell Iván Pérez, Francisco Montiel, Jesús López i Antonio Puerta qui reapareix després de la greu agafada soferta el passat 9 de juny a Jumilla. Estan previstos dos vedells de Guadalmena i dos d’Alfredo García Mercant.

L’endemà, diumenge 24, se celebrarà a Alcúdia el tradicional festival taurí amb motiu de la festivitat de Sant Jaume, patró d’aquesta ciutat. Aquest any, i ja són més de vint consecutius, els erals a lluitar pertanyen al ferro de Sancho Dávila. En el cartell Jesulín de Ubrique, Víctor Janeiro i Ángel Teruel. Sí, han llegit bé, erals sense picar per aquesta terna. És necessari fer algun comentari al respecte? Ho deixo en mans del lector. Així les coses per Alcúdia i el festival … és tot un luxe, no?

Inca serà l’encarregada el diumenge 31 de tancar aquest “vertiginós” mes de juliol. La tradicional cursa de braus amb motiu dels Sants Abdó i Senén, en aquesta ocasió es transforma en una correguda de l’art de rejoneo. La crisi, la falta de pressupost, la … la …, bé … deixem-ho així …, tot un cúmul de circumstàncies així ho han decidit. Els toros seran de Caritat Cobaleda i els rejoneadores anunciats Sergio Domínguez, J. Ribeiro Telles i Noelia Mota.

4 comentarios en “Juliol a Mallorca: Muro, Alcúdia i Inca.

  1. buffff, deu n´hi do com esta el pati a mallorca, a punt de desapareixer els toros pel que veig, lo del festival aquest es de traca, mare meva quina jeta tenen, ho organitzamanolo martin?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.