La feria de Ceret es presenta a Barcelona

El proper dissabte 4 de juny a partir de les 12:30 del migdia la Feria de Ceret 2011 es presenta a Barcelona. Serà al taurí Bar Breton, que està a la cantonada del carrer Diputació amb al carrer Marina, just darrera de La Monumental i enfront de la porta que dóna al pati de cavalls. La feria de Ceret es celebrarà el 9 i 10 de juliol,a la vila francesa, i avarca 4 espectacles taurins, en sessió de mati i tarda. Cal recordar que enguany el català Serafin Marin també estàencuadrat a Ceret. Les combinacions son les seguents:

-Dissabte 9 de juliol a les 11:00h, 4 novells de Irmaos Dias per a Miguel Angel Moreno i Emilio Huertas.

-Dissabte 9 de juliol a les 18:00h, 6 toros de Couto de Fornilhos per a Rafaelillo, Serafín Marín i Paco Ureña.

-Diumenge 10 de juliol a  les 11:00h, 6 novells de Moreno Silva per a Sergio Blanco, Adrian de Torres i Cayetano Ortiz.

-Diumenge 10 de juliol a les 18:00h, 6 toros de Jose Escolar Gil per a Fernando Robleño, Javier Castaño i Alberto Aguilar.

Fotos i cartell:www.ceret-de-toros.com

2 comentarios en “La feria de Ceret es presenta a Barcelona

  1. Si, però si hi haguès UNA BONA REPRESENTACIÓ DE TAURINS DINS DELS INDIGNATS AIXÍ COM A TOTS ELS LLOCS AMB PES A LA SOCIETAT ACTUAL, NO SERIEM “UNA BOMBOLLA EN EL TEMPS” I SEGUIRIEM VIUS A LA SOCIETAT CATALA I ESPANYOLA EN LLOC D`ESSER UNA COSA MOLT PETITA QUE HAURÀ ESTAT UNA “BOMBOLLA MOLT BRILLANT, PERÒ MOLT EFÍMERA”.
    Aixó si, LA NOSTRA LLUITA HA D`ANAR FINS AL FINAL I INDIGNATS HEM D`ANAR A CÉRET I CONSEGUIR QUE TOTS ELS ESPANYOLS PRESENTS A LA FIRA SIGNIN LA ILP O ENCARA MILLOR ES FAGIN FEDATARIS.

  2. Jo aquesta és a la manifestació a la que vull anar (si trobo cotxe). Perquè això és el que ens quedarà amb certa proximitat, a banda de Castelló i Saragossa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.