La fira d’Istres es presentarà a Barcelona

Un cop més, la fira d’Istres es presentarà a Barcelona en un acte organitzat per la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC).

Els empresaris Bernard Marsella i César Pérez analitzaran els cartells que han confeccionat i explicaran els detalls d’una fira ben variada, elaborada amb la intenció de satisfer les peticions tots els tipus d’aficionats. Enguany han aconseguit contractar a la màxima figura actual, toreros més veterans de bon concepte, altres de més joves i han tancat un rematat cartell torista. Precisament un dels integrants de la corrida dura, Maxime Solera, serà present a la presentació de la fira a Barcelona.

L’acte tindrà lloc el proper 29 de febrer 12h a la Casa de Madrid a Barcelona (carrer Ausiàs Marc, 37).

Els cartells de la fira d’Istres són els següents:

  • Divendres 19/06: Corrida sinfònica flamenca. Toros de Virgen María per a Juan Mora, Finito de Córdoba, Javier Conde, Curro Díaz, Daniel Luque i Thomas Joubert.
  • Dissabte 20/06: Corrida internacional. Toros de Jandilla per a Miguel Ángel Perera, Juan Leal i Roca Rey.
  • Diumenge 21/06: Matinal. Toros de Cura de Valverde i Baltasar Ibán per a Manuel Escribano, Alberto Lamelas i Maxime Solera.
  • Diumenge 21/06 Vespertina. Corrida charra. Toros de Victoriano del Río per a Enrique Ponce, Antonio Ferrera i Luis David.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.