La UTYAC anirà a Ceret

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya ha preparat una nova sortida per presenciar una corrida de toros. En aquesta ocasió, la iniciativa de UTYAC els portarà fins a terres franceses. La veïna localitat de Ceret acull la seva fira taurina el proper mes de juliol i és el dia 9 de juliol, correguda en la qual toreja Serafín Marín, quan l’associació es desplaçarà, també en suport al torero de Montcada i Reixac, que estarà acompanyat per els destres Rafaelillo i Paco Ureña. Els toros seran de la ramaderia portuguesa de Couto de Fornilhos.

Els preus, que inclouen el viatge en autocar i l’entrada per a la correguda, són els següents:

Preu per a socis col.laboradors 58 euros

Preu per resta d’aficionats 63 euros

L’autocar sortirà des de la plaça de toros Monumental a les 08:00 i tornarà cap a Barcelona el mateix dissabte, 9 de juliol, quan acabi la corrida. Per efectuar la reserva (les places són limitades), s’ha de realitzar l’ingrés al següent número de compte, indicant nom, cognoms i número de soci si es disposa:

BANESTO

0030 2494 92 0000314272

El president de UTYAC, Paco Píriz anima a tots els aficionats “a que s’uneixin a nosaltres per seguir donant mostres del taurins català, ferits però no morts“. A més, també agraeix “a la comissió ADAC, organitzadora de la fira de Ceret, les facilitats per reservar les entrades, així com per l’important descompte del que ens podrem beneficiar per ser una associació taurina. També volem agrair a Autocars Canals pel bon tracte que ens ofereix “.

Per tant, des d’avui mateix queda oberta la reserva per viatjar fins Ceret. Per més informació, us recordem l’adreça de correu electrònic on us resoldran qualsevol dubte: utyac@hotmail.com.

Toros per a la correguda del dia 9 de juliol (www.ceret-de-toros.com)
Toros per a la correguda del dia 9 de juliol (www.ceret-de-toros.com)

6 comentarios en “La UTYAC anirà a Ceret

  1. ojala pudiera acompañaros, en todas las salidas que habeis organizado me ha tocado pringar en el curro, es lo que tiene trabajar en la hosteleria, a ver si la proxima puedo, me encantaria ir a alguna, espero que os lo paseis de miedo y disfruteis
    saludos y adelante

  2. Y si no queréis ver la novillada hay actos culturales en el pueblo además de un mercado que no hay que perderse

  3. Per a indignat: si sortim a l’hora prevista, suposem que si arribem a temps per veure la novellada, que comença a les 11 del matí, ja que la distància no arriba als 200 km. Aprofito per recordar que aquesta novellada no està inclosa en el preu. Gràcies.

  4. Céret val la pena, més enllà de que actui Serafin Marin. La correguda de braus a Céret és una experiència inolvidable, auténtica, íntegra i emocionant. La gent es molt maca, el poble molt bonic i les festes molt divertides. Jo em quedo tota la fira. Gràcies Céret.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.