Luis Cantero torna a l’Escola

L’Escola Taurina de Catalunya ha tancat aquests dies una incorporació de luxe a les seves files. Es tracta de l’exbanderiller Luis Cantero, un dels fundadors de l’escola que torna després d’uns anys de dedicació a l’apoderament.

Cantero ha estat un banderiller respectat en la professió. Amb més de mil corregudes durant tota la seva etapa en actiu, ha actuat a les ordres de figures com el mestre Joaquín Bernardó, Enrique Patón, José Luis Galloso o Víctor Mendes entre d’altres. Els últims anys els ha dedicat a l’apoderament, concretament de dos destres ja retirats, els catalans Raúl Cuadrado i Jiménez Caballero, tots dos sortits de l’Escola Taurina de Catalunya.

Ara torna en qualitat d’adjunt a la direcció. Aportarà així als alumnes de l’escola, els coneixements tècnics i l’enorme experiència que posseeix al món taurí.

Aquesta incorporació és d’especial importància en un moment en què l’Escola està treballant conjuntament amb el Centre Francès de Tauromàquia per tal de polir els nous valors que han de ser el futur de la tauromàquia catalana. Segueix per tant el compromís de l’Escola Taurina de Catalunya per tal de contrarestar amb els seus mitjans el difícil moment que viuen els toros a la nostra terra catalana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.