Obert el concurs de fotografia taurina de les Terres de l’Ebre

L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre (APCTTE) ha posat en marxa una nova edició del seu concurs de fotografia taurina.

Amb aquesta iniciativa es pretén reconèixer la tasca dels aficionats a la tauromàquia i a la fotografia per la difusió de la cultura taurina a través de les xarxes socials, blogs, revistes o altres canals de comunicació.

Els dos temes d’enguany seran les festes amb bous a les Terres de l’Ebre o a qualsevol altre indret de Catalunya i els bous a ramaderies de tota Espanya. Les fotografies dels espectacles taurins hauran de ser realitzades aquest any, mentres que les del toro al camp no tenen limitació de data.

La participació al concurs està oberta a tothom, ja sigui aficionat o professional del món de la fotografia. Per participar-hi només cal enviar un màxim de dues fotografies en format digital al següent correu electrònic: concursfotografiagala@gmail.com abans de l’11/01/2019. Caldrà indicar les dades de l’autor, especificar lloc on s’ha fet la foto i posar un títol a la foto.

El primer classificat en categoria de Fotografia Taurina rebrà un trofeu i 100€, el segon classificat un val per un sopar i al tercer se l’atorgarà un reconeixement. En modalitat de Bou al Camp, es premiarà la millor imatge amb un trofeu i 100€.

Les 10 millors fotografies seran exposades el dia de la Gala Taurina, que es realitzarà el proper 9 de febrer de 2019 al Delta Hotel de Deltebre.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.