Segona conferència a la Federació

Aquest matí s’ha celebrat a la seu de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya la segona de les seves conferències que portava el títol de “Un any d’esperances ple de dificultats“. Luis María Gibert ha explicat a tots els assistents que omplien la sala els detalls de la Iniciativa Legislativa Popular que pretén declarar els toros com a Bé d’Interès Cultural i impedir l’entrada en vigor de la prohibició catalana. Gibert ha ressaltat la bona voluntat de la immensa majoria del sector taurí, “especialment de El Juli, a qui haurem d’agrair sempre l’implicat que està en la nostra causa“. També s’ha referit a la celebració que estan preparant les màximes figures del toreig per finançar la Mesa del Toro: “Encara no se sap si serà un festival, una correguda de sis matadors o un cap de setmana amb dos dies de bous. Tots volem que sigui a Barcelona, inclòs els toreros i la pròpia casa Matilla, però no està decidit “.

Acompanyant Gibert estava David Guillén, cap de premsa, que ha presentat la nova pàgina web de la Federació (www.federaciotaurinadecatalunya.es). A més, també compten amb pàgina en les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Finalment no s’ha deixat de fer una crida als aficionats perquè es facin fedataris: “Necessitem la implicació dels aficionats per aconseguir les 500.000 signatures. Hi ha d’haver per tot Espanya i fer-se fedatari és molt senzill.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.