Serafin i Omar ferits

La jornada taurina d’ahir va ser accidentada pels catalans, Serafin Marin i Omar Guerra van rebre dues banyades a la plaça d’Íscar, on repetien actuació, resultant ferits de pronòstic greu.

Serafin va ser pres mentre començava a muletejar al seu primer toro (segon de la tarda) i va ser operat a la pròpia inferemería de la plaça i posteriorment traslladat a l’Hospital Clínic de Valladolid.

L’altre català ferit, Omar Guerra banderiller de la quadrilla de Serafn, va ser pres mentre col·locava el tercer par de banderilles al cinquè toro de la tarda. Omar va ser traslladat directament al Hospital.

Tot i que les primeres informacions eren confuses:

Parte médico de Serafín Marín: Ha sido corneado en el muslo izquierdo, cara interna, con una herida de 15 centímetros de longitud que interesa a  piel, tejido celular subcutáneo, apeneurosis y músculos sartoreo y abductor. Pronóstico grave. Tras ser intervenido en la enfermería de la plaza ha sido trasladado al Hospital Clínico de Valladolid.

Omar Saa: Herida inciso en el látero posterior del muslo izquierdo con abundante sangrado y trayectoria ascendente de 20 centímetros, con posible afectación de venas. Enviado directamente al Hospital Clínico.

Xesco Robles, mosso d’espases i acompanyant de Serafin, ens ha confirmat que Omar ha passat el matí bé i que Serafin ha tingut un procés febril de fins a 39.5º que ha estat controlat amb antibiòtic. En aquest moment ambdós es troben molt recuperats i descansant, i possiblement demà o demà passat tinguin l’alta mèdica per a continuar la recuperació a Barcelona.

Tot i que encara no hi ha una data per tornar a torejar, es segur que el nostre torero es perd els compromisos d’aquesta setmana que inclouen els mes importants de Huesca i Beziers.

Foto: Ernes Fernandez / burladero.com

2 comentarios en “Serafin i Omar ferits

  1. Desear a los dos una feliz y rápida recuperación y que muy pronto los podamos ver en los ruedos. ¡Animo toreros!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.