Tornen les temptes públiques a les ramaderies d’Alfara de Carles

Un jutjat de Barcelona ha aixecat la suspensió cautelar que impedia celebrar temptes en públic a les ramaderies de les Terres de l’Ebre, com la de l’Àngela Mur.

Després de gairebé dos anys i gràcies al recurs d’apel·lació presentat per la Generalitat a finals del mes de juny, que reclamava l’aixecament de les mesures cautelars, es podrà tornar a reprendre l’activitat de la ramaderia i podran tornar a obrir les portes als turistes per a que presenciïn les mencionades proves de bravura.

Àngela Mur podrà continuar, encara que, com ella ha explicat, amb forces dificultats, una activitat que es va convertir en una de les seves principals fonts d’ingressos i que es va veure truncada quan el jutjat contenciós administratiu número 17 de Barcelona la va suspendre de manera cautelar degut a una denuncia presentada per Anna Mulà i Magda Oranich, membres de la Comissió de Drets dels Animals del Col·legi d’Advocats de Barcelona. El jutge va interpretar que les temptes simulaven les corrides de toros sense mort i que per tant anaven en contra de la llei catalana de protecció dels animals.

L’aixecament de la suspensió cautelar suposa una petita dosis d’esperança per la tauromàquia catalana, però sobretot per a la ramaderia Mur, que podrà continuar endavant després d’uns anys complicats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.