Una jornada de futbol solidari taurí

Ahir es va disputar el tradicional partit de futbol nadalenc de la família taurina catalana. Sota el lema “Cap nen sense joguina. Una joguina, un somriure “, finalment es va diputar un quadrangular amb quatre equips formats per toreros (Serafín Marín, Alfonso Casado, Enrique Guillén, Ángel Lería, Jesús Fernández …) banderillers (Vicente Osuna, Omar Guerra, Fernando Casanova, Raúl Felices, Antonio Guillén …), mossos d’espases-periodistes (Xesco Robles, Eugenio Perucha, David Guillén, David Dorado …) i aficionats (Luis Corrales, Luis García, Paco Píriz, Santi, Miguel, Fernando …). El torneig es va decantar cap al costat dels de plata.

Victòries a part, la recollida de joguines per als nens més desfavorits va ser un autèntic èxit, ja que tots els participants van fer la seva aportació, a més de nombrós públic, que es va acostar fins al camp de futbol del Llefià a Badalona per contribuir a la causa. Al final de la trobada, La Unió de Taurins i Aficionats de Catalunya va fer lliurament de les joguines a la Creu Roja de Badalona, que es van mostrar molt agraïts, al mateix temps que sorpresos: “no és normal tanta quantitat. Normalment no hi ha tants, és una de les majors recollides de la nostra campanya de Nadal “, declarava una de les noies de la Creu Roja.

D’aquesta manera, el taurinisme català, feia gala de la seva solidaritat, aquesta vegada, amb els més petits. La UTYAC, es mostra molt agraïda amb tots els toreros i aficionats que van fer que resultés un èxit. Un agraïment al qual se suma l’equip de vadebraus.com.

Foto: Faricle

Un comentario en “Una jornada de futbol solidari taurí

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.