Agost intens per a l’ETC

Els joves de l’Escola Taurina de Catalunya en col·laboració del Centre de Tauromàquia de Nimes, afrontaran un mes d’agost molt intens, ple d’activitat taurina amb un particular tour en places franceses, que tot just començarà demà dia 1. La direcció de l’Escola encara té la difícil decisió de designar els alumnes que participaran en cada jornada, però tot apunta a que els alumnes més avantatjats com Antonio Arrebola, Francisco Hidalgo i el prometedor Miguel Ángel Martínez siguin els qui tindran més protagonisme.

El dia 1 a la població de Saint Just, s’organitza una vetllada taurina que es conclourà amb una capea.

El dia 10, en Casteljaloux ’s’organitzarà  una altra capea en la que participaran tres novellers que torejaran sis vaques.

La següent cita serà el día 15 en Lagladeal, on els joves donaran bona conta  de cinc novells i jòneg pels alumnes més joves. Per  al dia 16 està anunciada una novellada nocturna sense picadors, amb ramat de  François Andre per a sis alumnes.

El dia 23, capea nocturna a Saint Gilles amb cinc novells, també de François Andre (un per als mes joves). I finalment terminaran l’activitat taurina a Ledenon el dia 31, en una jornada matinal que començarà a  les 10:30 i en la que s’hauran d’enfrontar amb el ramat de Barceló.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.