La UTYAC llueix la Monumental

“¡Aguanta Monumental!”. Aquesta és la frase que es pot llegir en el nou distintiu que ha llançat la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya. Es tracta d’un pol, de color blanc, pintat a mà, amb la façana principal de la plaça de toros Monumental de Barcelona, amb dos de les seves cúpules més representatives, tot això aguantat per la frase anteriorment esmentada.

La UTYAC pretén d’aquesta manera continuar reivindicant la llibertat de poder anar a la Monumental i convida a tots els seus socis i aficionats en general a lluir-lo. En el sopar que va organitzar aquesta associació divendres passat ja es van començar a vendre. El seu preu és de 25 euros.

L’autora d’aquest bonic dibuix ha estat Rosa Muñoz, que ha fet una bona feina, doncs recordem que estan pintats un a un i a mà. Per aconseguir un d’aquests pols, cal posar-se en contacte amb la UTYAC a través del seu correu electrònic: utyac@hotmail.com.

Diumenge, la UTYAC es desplaçarà fins a Nimes per presenciar la correguda de José Tomás i, de passada, tornar a posar de manifest la seva aposta per la continuïtat de la festa dels toros a Catalunya lluint la força que transmet el “¡Aguanta Monumental! “.

Un comentario en “La UTYAC llueix la Monumental

  1. Aquet disseny h,estat un exit dons ahir a Nimes
    tant dins com fora de la plaza ens van dir qu,estava
    molt ben pensat tan per fracesos com per espanyols

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.