El ministre català que defensa els toros

Tot i que a Catalunya, continuïn prohibides les corregudes de toros, de moment…I per qüestions més polítiques que animalistes, no deixar de ser curiós que un català defensi la tauromàquia a França, perquè els toros formen part de la cultura de la seva família. El més curiós del cas es que qui ho defensa es el Ministre de l’Interior francès, més curiositats, va ser ahir 11 de setembre, el dia de la diada de Catalunya.

Manuel Valls Galfetti, socialista, nascut a Barcelona, francès d’acolliment, actual Ministre d’Interior del renovat govern francès de François Hollande i defensor de la tauromàquia.

El ministre Manuel Valls va defensar ahir durant una entrevista a la televisió BFMTV, els toros, per a mantenir la identitat, la tradició, la economia i la cultura de les regions del sud de França.

La defensa, surt al pas a una iniciativa antitaurina que intenta abolir els toros a tot l’Estat francès.


Bourdin direct : Manuel Valls por BFMTV

3 comentarios en “El ministre català que defensa els toros

  1. Que n´aprengui Mas i els seus esbirros.Ja estàn rebent de la seva propia medicina.Gràcies França, aixó ens reforça i anima a continuar lluitant.

  2. ES UN GRAN DIA FRANCA HA DONAT UNA LLIÇO DE DEMOCRACIA VISCA FRANCA I EL SEU GOVERN DEMOCRATAS I NO MANIPULDORS 21-9-12

  3. es una vergüenza lo de nuestros políticos catalanes, es que nadie se va a dar cuenta de una vez!!!!! y la empresa se pronunciará por una vez a favor de los toros, un gesto por favor para que podamos seguir luchando.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.