Un final de gira pel record

L’afició taurina de la ciutat cordovesa de Montilla va assistir en massa la presentació de la biografia, de La Monumental de Barcelona, que a les postres va ser tot un èxit ja que sala de La Casa de las Aguas, un gran referent cultural cordovès, es va omplir de bot en bot.

L’acte el va presidir l’alcalde de la ciutat D. Federico Cabello de Alba, i va comptar amb la participació del director de la Casa de las Aguas D. José Antonio Cerezo i el propi  autor de la obra, José Luis Cantos Torres.

A més la cita es va envoltar amb un aroma tauròmac, en la que també es va poder presenciar laa extraordinària exposició taurina La Tauromaquia, donada per la Fundación Manuel Ruiz Luque, que romandrà oberta al públic fins al proper 26 de setembre.

El toc ornamental taurí el va posar un vestit de torejar en color grana i or, un capot de luxe i un capot de brega, aportats pel noveller local Francisco Solano González. D’entre els assistents cal destacar la presència de D. Antonio Sanz, president  de la Federación Taurina de Córdoba i de D. Miguel Ruiz Luque bibliòfil, editor, fotògraf i persona distingida amb la medalla Andalucía, a més l’acte també va estar recolzat pels membres de la penya taurina La Motera i de la penya taurina Francisco Solano González.

Aquesta es la darrera presentació de la obra que ha portat a l’autor a recórrer durant més de 15 mesos els punts taurins i les places amb més importància d’Espanya i França, Ara José Luis Cantos Torres tornarà a endinsar-se en les profunditats del passat per a rescatar un nou volum de les memòries de La Monumental.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.