Aniversari a Las Ventas

Dues fites importants per Jesus Fernandez. Avui celebra el seu 29 aniversari, demà el regal de tornar a torejar a Las Ventas.

4 temporades han passat des de que com a noveller va debutar amb picadors a La Monumental. 4 anys sense ocasions en les que gairebé la seva presencia a la plaça es reduïa al compromís adquirit amb Barcelona i la seva afició. No obstant, la seva empenta i el seu esperit de lluita no va defallir, arribant a la temporada passada, quan en la seva primera cita a Barcelona va guanyar la porta gran amb una actuació sòlida, artística i madura.  Aquest va ser el rellançament de la seva carrera, que el va dur a una temporada en la que va gaudir de les oportunitats que li van faltar durant tants anys, torejant i obtenint èxits en les ocasions que es va vestir de torero. Va poder torejar en les feries importants al seu escalafó com a les de Calasparra, Arganda del Rey, Avila o Mejorada del Campo. També va poder debutar a Las Ventas on va demostrar la seva valia guanyant una volta al rodó després de torejar a un animal de la ramaderia de Sanchez-Fabrés. La de 2011 va ser una molt bona temporada en la que es va rumorejar amb la possibilitat de rebre l’alternativa i donar el salt definitiu a l’escalafó de matadors, però no es va poder materialitzar.

Ara, després de la gran banyada soferta el  passat 1 de juliol a Las Ventas torna a la capital del toreig. Demà tanca el cercle a Las Ventas. On va debutar amb els de Sanchez-Fabres i va guanyar aquella important volta, tornarà a enfrontar-se a un animal de la mateixa ramaderia.

El somni de l’alternativa a Barcelona haurà d’esperar però confiem en que sigui poc més d’un any. Per avui felicitats, per demà Sort.

Demà a Las Ventas 3 novells de Sanchez-Fabres i 3 del Hoyo de la Gitana per a Jesus Fernandez, Mario Alcalde i Jesus Duque.

Un comentario en “Aniversari a Las Ventas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.