Bellaterra publica un nou llibre taurí: Por las rutas del toreo

Catalunya i la tauromàquia continua sent un binomi actiu. Una prova d’això és l’editorial catalana Edicions Bellaterra que amplia la seva col · lecció muleta amb un nou llibre. Por las rutas del toreo és l’obra escrita pel periodista i antropòleg danès Kasper Klöch, que, al llarg d’una temporada taurina, va recórrer el paisatge espanyol per descriure la vida dins i fora de les places.

Por las rutas del toreo es tracta d’un reportatge intel·ligent i ple de matisos sobre un dels fenòmens culturals més espectaculars i controvertits d’Europa. El viatge el porta lluny (de la colossal plaça de Las Ventas de Madrid a Briviesca, petit poble castellà- lleonès) i en el camí retrata amb el millor estil el món que l’envolta i sap plasmar un univers que fascina i indigna al mateix temps.

La tauromàquia és una tradició molt antiga, que amb l’arribada del nou mil·lenni ha augmentat l’interès més enllà del territori espanyol i alhora ha començat a trobar més detractors. Klöch convida el lector a seure amb ell a la tribuna i conèixer experts aficionats, toreros esperançats, toros immensos i agosarats antitaurins, i tracta d’explicar per què molts troben bàrbar el món dels toros i per què aquest fenomen es resisteix a morir.

Por las rutas del toreo, la nova aposta d’Edicions Bellaterra per la tauromàquia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.