Els caçadors donaran un important suport a la ILP

La Real Federación Española de Caza es posarà al servei dels taurins per col · laborar en la recollida de signatures de la ILP per tal d’aconseguir el mínim de 500.000 signatures per poder presentar-la al Congrés abans que acabi l’any i blindar la festa dels toros com a Bé d’Interès Cultural, amb caràcter retroactiu a 27 de juliol del 2010.

Segons publiquen a la seva pàgina web (www.fecaza.com), “la RFEC ha brindat el seu suport a la tauromàquia amb l’objectiu de blindar la Festa Nacional després de mantenir reunions amb representants del col · lectiu taurí en les quals s´ha reflexionat pel que fa a solidaritzar-se amb el món del toro“. El sector taurí no ha deixeu passar per alt l’enorme força del col · lectiu de caçadors. La RFEC afirma que “si de cada societat de caçadors, donen suport a la iniciativa diverses persones la ILP anirà endavant“.

Finalment, també es pot llegir que “la RFEC històricament ha estat defensora de les corrides de toros, fins i tot va arribar a treballar amb agrupacions polítiques en defensa d’aquesta activitat que es van formar en passades eleccions generals“.

4 comentarios en “Els caçadors donaran un important suport a la ILP

  1. Excel-lent la notícia dels caçadors, són una bona colla de gent i a més tenen força.

    Molts ànims a tots i fins diumenge a la Federació.

    Neus

  2. Un buen detalle por parte de los cazadores, por que algo tenemos en común y así queda demuestrado. Haciendo piña, hoy por nosotros, y mañana por ellos.
    Gracias a todas las asociaciones.

  3. Cada granito de arena aportado por un solo individuo es de agradecer. Así pues, que se figuren como hemos de agradecer a tan magno colectivo su ayuda prestada. 🙂

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.