Abel conquesta França

El jove català Abel Robles continua en la seva conquesta de França. El diumenge va torejar un sol bou de la ramaderia de Pedrajas a la localitat de Guimont. El seu triomf va ser destacat ja que va guanyar les dues orelles,després d’una labor excel·lent culminada amb una bona estocada. L’anècdota de la jornada va ser  que va ser portat a collibè per la porta Gran pel matador francès retirat Richard Millán.

D’altra banda Alejandro de Benito també va torejar un bou el diumenge al matí a la plaça de Valladolid. Però no va tenir tanta sort ja que el seu oponent no li va donar cap opció de triomf, només va poder demostrar les seves ganes per fer-se un camí en aquesta professió, finalment va ser aplaudit carinyosament pel públic castellà.

A més l’activitat taurina de l’Escola Taurina de Catalunya, va continuar també el diumenge en una clase practica que es va fer a la plaça de toros de Tarazona (Saragossa) i en la que van participar Antonio Tobaruela i Mario Lopez, última incorporació de l’ETC, que van poder torejar vaques de la ramaderia navarresa d’Arriazu.

Un comentario en “Abel conquesta França

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.