Jesus Fernández puntua a Pedrajas

El català Jesús Fernández ha guanyat una orella a Pedrajas de San Esteban (Valladolid), en una novellada emmarcada en el certamen “Piñón de España”. Una Orella de mèrit, que s’ha quedat curta per fallar amb l’espassa al seu segon bou. Tot i que entrava al cartell per la via de la substitució (Milagros del Perú), Jesús va deixar molt bona sensació, com en totes les seves actuacions d’aquesta temporada.

La novellada ha resultat complicada i de gran volum, de tal manera que Jesús va resultar pres pel seu primer, però sense conseqüències greus. La lidia va ser valenta, per ambos pitons i en una distància curta.

Al seu segon, li va aplicar una lidia variada i polida. Donant-li la distància que requeria l’animal. Jesús tenia guanyada l’orella, la Porta Gran i gairebé el certamen i va voler arrodonir la seva actuació, rebent al bou a la sort suprema. Va aconseguir una estocada trassera i va precisar l’ús del descabell en varies ocasions. Tal cosa va fer que s’allargués la mort i després d’un avís l’animal va doblegar les forces.

Fitxa de la tarda:

Pedrajas de San Esteban. 2ª de la feria “El Piñón de España”. Casi tres quarts d’entrada.
Dos novells de Justo Nieto per a la rellojenadora Lea Vicens, ovació i volta.
Quatre per a lidia a peu d’Andrés Ramos (Hijos de Cándido Flores) ben presentats i braus,  per a Jesús Fernández, orella i silenci. I Javier Jiménez, ovació i volta.

Foto: José Fermín Rodriguez

2 comentarios en “Jesus Fernández puntua a Pedrajas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.