Felanitx un altre any sense toros … i van tres

Per tercer any consecutiu la plaça de toros “La Macarena” de Felanitx (Mallorca), mantindrà les seves portes tancades i no albergarà la tradicional novellada amb motiu de les festes de Sant Agustí. Pel que sembla, les noves normatives imposades per Funció Pública comporten unes reformes i, per tant unes elevades despeses que, ni propietari ni ajuntament semblen estar disposats a assumir. El primer potser dubti de la rendibilitat en invertir en una reforma que suposaria una reducció de l’aforament per a la celebració d’una sola noveillada. El segon, el consistori, possiblement no estigui disposat en la inversió d’un immoble privat.

S’exigeixen modificacions per a la legalització de la plaça i la seva consegüent llicència d’activitats com són quatre vomitoris en els tendidos amb accés directe, passadissos d’accés als seients superiors i eixamplament de les escales de les grades així com accés per a discapacitats i altres adequacions indispensables.

Així les coses de més està dir que la plaça està en venda, un plaça que, asseguren, es troba en el seu interior en un estat lamentable d’abandó.

De moment, el poble es queda un any més sense toros. Una tradicional novellada que cada 28 d’agost s’encarregava de posar el cartell de “no hay billetes” i que era la cita ineludible tant per als felanitxers com per l’aficionat.

“La Macarena” va ser inaugurada el 1914, compta amb un aforament aproximat de 2100 localitats i és propietat de Balañá.

3 comentarios en “Felanitx un altre any sense toros … i van tres

  1. Senyor Gibert d`acord amb tot en relació el que ha dit per salvar els toros Catalunya avui a la Ràdio menys amb lo dels presupostos del 2012.I no vulgui salvar a Alicia Sanchez Camacho, que s`ha VENUT als aficionats als toros catalans amb els presupostos del 2011, si si els del 2011 i no els del 2012 i li recomano, que fagi els anàlisis politics ben fets i no és deixi enganyar un cop més, ja que després li retreuen a vosté sense tenir-hi cap culpa i vosté hauria de saber, que el PP de C. no fa cap falta perqué el senyor Más pugui aprovar els presupostos del 2012 i el PSC no crec, que li importin ja per res els toros i enguany pactarà segurament els comptes amb CiU.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.