La Universitat de Barcelona proposa la tauromàquia com a tema de recerca

L’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona ha posat en marxa el projecte FORCES (Foment de la Recerca en els Centres de Secundària), que pretén facilitar la relació entre els diferents departaments de la UB i els centres de secundària per ajudar a realitzar el treball de recerca obligatori dels alumnes de batxillerat.

A partir d’ara els estudiants de batxillerat tindran més facilitats per escollir una temàtica taurina pel seu treball. Des de la UB es proposa desenvolupar un estudi d’economia aplicada, tot analitzant la vessant econòmica d’un sector de l’àmbit cultural com el taurí. El treball s’enfoca des d’una visió principalment d’economia regional i local, centrant-se en l’entorn rural front l’urbà.

L’objectiu d’aquest projecte és analitzar el sector econòmic dels correbous a Catalunya o de les corrides a Espanya a un territori en concret a escollir per part de l’estudiant. Per tal de facilitar l’anàlisi, el director del treball, el professor Vicente Royuela, disposa de bases de dades, que podran ser completades per part de l’estudiant a partir de consultes a organismes oficials.

Sigueme en Twitter Twitter: @Gerard_Mas14

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.