Miguel Ángel Martínez finalitza l’any torejant

L’alumne de la Escuela de Tauromàquia de Nimes/Escola Taurina de Catalunya Miguel Ángel Martínez finalitza l’any torejant a la finca de La Marquesa de Vilchez (Jaen) on pasten els toros de la ramaderia de Torrehandilla i Torreherberos.

El jove Miguel Angel Martinez de tan sols catorze anys va ser convidat pel propietari de la ramaderia Alberto Morales y va poder gaudir d’una jornada de taurina en companyia de toreros tant artístics com Cuqui de Utrera i Curro Díaz.

El català va poder demostrar una molt bona actitud i unes excel·lents aptituds, que ha demostrat durant el decurs de l’any que termina. Miguel Angel va rebre una efusiva felicitació de toreros i ramader, que el va citar per una propera ocasió.

Miguel Ángel ha experimentat un gran progrés en els darrers mesos i ho ha demostrat en moltes ocasions, la seva joventut combinada amb el valor i la maduresa del seu concepte del toreig ha despertat un gran interès entre professionals taurins i aficionats, sobretot del Sud de França on ha tingut l’oportunitat de placejar-se més.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.