Presentació del curs d’aficionats pràctics

Amb el saló de la Federació replet d’afeccionats, es va presentar ahir a la tarda el I Curso de Aficionados Prácticos de Catalunya. L’acte va ser moderat per la vicepresidenta de la Federació, Marilén Barceló, que va estar acompanyada per Paco Píriz, president de la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) i els directors del curs Enrique Guillén i Omar Guerra, que van exposar tot el relacionat amb aquesta iniciativa.

Barceló va obrir la presentació destacant la força dels joves taurins catalans en aquests temps de prohibició dels toros a Catalunya. Per la seva banda, Paco Píriz va expressar que “la UTYAC no tenia un altre remei que col·laborar i recolzar una iniciativa com aquesta”, doncs els afeccionats estan davant una gran ocasió de “sentir-se, encara que solament sigui un ratito, d’alguna cosa tan gran com ser torero”.

El curs tindrà dos centres de treball, un a Barcelona i un altre en la Catalunya Nord, concretament en Céret, on “hem trobat tot el suport de la ADAC”, en paraules del banderiller Omar Guerra, que dirigirà aquell centre. Enrique Guillén estarà al capdavant de l’altre centre. Tots dos van coincidir en la passió per la festa dels toros, que intentaran transmetre a tots les persones que decideixin apuntar-se al curs.

El curs donarà començament el 13 de gener de 2013 i finalitzarà el 10 de març, amb un acte d’agermanament entre les dues zones i que culminarà amb la celebració d’un festival, a la tarda, amb els sis alumnes més avantatjats del Curso, tres de cada zona. Abans, al matí, la resta de participants duran a terme un tentadero públic a la mateixa plaça, de manera que tots els participants seran protagonistes de l’últim dia del curs.

El preu de la matrícula per poder inscriure’s és de 60 euros.

Us recordem que podeu seguir totes les novetats a través de la pàgina que s’ha creat a la xarxa social de Facebook amb el nom de Curso de Aficionados Practicos de Catalunya. A més, els interessats poden obtenir més informació a través del seu correu electrònic: aficionadospracticoscatalanes@hotmail.es

Un comentario en “Presentació del curs d’aficionats pràctics

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.