Propera parada de l’UTYAC: Ceret

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) ha programat una nova sortida per tal de presenciar una correguda de toros. Després d’haver estat aquesta temporada a València i Saragossa, en aquesta ocasió serà a Ceret, a la Catalunya Nord, a l’altre costat dels Pirineus, en una de les viles taurines franceses. Serà el dissabte 12 de juliol, dia en què comença la fira taurina d’aquella localitat.

L’element principal d’aquest fira, el toro, pertanyeran al ferro d’Adolfo Martín i Diego Urdiales, Fernando Robleño i Camille Juan seran els encarregats de la seva lídia. La UTYAC ha preparat un viatge d’anada i tornada en autocar, sortint des de la Monumental de Barcelona a les 08:30 hores (cantonada de Lepant amb Diputació ) el mateix 12 de juliol i amb retorn al final de la correguda. Els diferents preus, que inclouen el viatge i l’entrada en tendido de sol ) són els següents:

  • Soci col.laborador 50 euros
  • Menors de 16 anys acompanyats d’un soci col.laborador 50 euros
  • Un únic acompanyant per soci col.laborador 65 euros
  • Resta d’aficionats 80 euros

La UTYAC ha ampliat el seu rang de preus i facilita que els més joves puguin viatjar amb el preu més reduït. L’associació tramitarà les reserves a través del seu correu electrònic: utyac@hotmail.com.

Una vegada més queda demostrat que les circumstàncies taurines a Catalunya no impedeixen continuar gaudint de la festa dels toros. La UTYAC continua sent un fidel reflex.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.