Qui es…

Fa gairebé més de trenta set anys que el jove de la foto, llavors noveller, va torejar amb un cert èxit a la plaça de toros de la costanera localitat de Lloret de Mar. Va ser la tarda del 21 de setembre de 1975 en un festeig organitzat per les penyes taurines de Catalunya, el cartell el van completar Luis Tabier de Andrade, Manuel Blanco i Manolo Reyes , apodat Gitanillo de Écija.

Aquella grata actuació el va convertir en una jove, però ferma promesa del toreig, i li va donar gran crèdit per a que l’empresari taurí Pascual de Zulueta, el contractés en demés novellades.

Poc abans, aquell jove carregat de somnis taurins, després de la feina i per les tardes, envoltat per la majoria dels professionals taurins de Barcelona, entrenava torejant de saló i les embestides d’un carretó, a la zona de Montjuic, al parc de la fundació Miró, on se situava en la seva última etapa l’Escola Taurina de Pedrucho.

Em restava dir, que aquell noi va néixer a Barcelona el 10 de abril de 1958, i que de ben segur la majoria que esteu llegint això el coneixeu, ja que es un habitual col·laborador de UTYAC i està present en totes les activitats que l’associació organitza.

La semblança d’avui està dedicada a Fernando Martin.

2 comentarios en “Qui es…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.