La Catalunya taurina protagonista a Eurotoro

La revista online Eurotoro, que publica la Fundación Europea del Toro y su Cultura, i que té una difusió Europea, centra el seu últim numero  en la defensa dels toros a Catalunya.

La iniciativa d’Eurotoro, de portar el tema de Catalunya a la seva plana, confirma una vegada més la sensibilitat de la Fundació. Eurotoro ha estat solidària en tot moment amb els aficionats catalans,  implicant-se directament amb la ILP , a la que ha aportat més de 2000 firmes, i fins i tot recolzant la ILP de manera econòmica.

A la portada del numero 39, i en primera plana podem veure a Luis Maria Gibert,  pare  i president de la Federación de Entidades Taurinas de Catalunya i fill coordinador de la comissió promotora de la ILP taurina. Ambdós són molt culpables, de que la ILP ja hagi aconseguit el seu objectiu inicial, el de tenir les famoses 500.000 firmes. A més la revista continua i el primer article de la publicació es LA MEJOR NOTICIA : Objetivo cumplido, escrit a vadebraus.com el passat 24 de febrer.

La revista es pot llegir per internet , al següent enllaç. A més la Fundació Eurotoro dóna la oportunitat a tots aquells que no rebin la revista al seu email, el poder subscriure’s gratuïtament en la següent direcció de correu:  eurotoro2010@yahoo.com

Un comentario en “La Catalunya taurina protagonista a Eurotoro

  1. GRACIAS EUROTORO por la aportación a la ILP y por el buen rato que pasamos el domingo de su presentación el la Federación de Entidades Taurinas de Catalunya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.