Últimes actuacions dels alumnes de l’Escola catalana

Manuel de Reyes i Cristian Alfaro, els dos alumnes que més actuen de la Escuela Taurina de Catalunya, van tornar a causar bona impressió a Peñaflor de Gállego (Zaragoza) i Condom (França), respectivament.

Cristian Alfaro va formar part d’una classe pràctica (sense mort) celebrada a l’esmentada localitat francesa de Condom junt a un altre alumne francès de l’escola Nimes/Catalunya, Vincent Larrata. Tots dos van mostrar els seus avenços. També hi van actuar alumnes de la Escuela Francesa de Adour Aficion, dirigida pel torero retirat Richard Millian.

De Reyes (Peñaflor)Per la seva banda, De Reyes va participar un dia abans (el dissabte), al VII Encuentro de Escuelas Taurinas que es va celebrar a Peñaflor. La ramaderia va ser de Murillo Romeo. Junt al català, hi van ser Antonio Moreno i El Luri (per les escoles de Navarra), Carlos Olsina i Luca Millan (de Bèziers) i El Matías (de l’unió de Nimes/Catalunya). El festeig també era de exhibició de toreig, en el qual el català De Reyes va guanyar una volta, mateix premi que els seus companys.

Aquestes són les imatges de l’actuació de Manuel de Reyes:

http://www.dailymotion.com/video/x4v2q4r_manuel-de-reyes-en-penaflor_creation

2 comentarios en “Últimes actuacions dels alumnes de l’Escola catalana

    1. Per diferents motius, a Cardona està prohibit i no es posen banderilles ni se li dona mort al bou.Quan els alumnes fan tentaderos no maten els animals perque entrenen i aquells animal despres aniran a capees o bous de carrer.l´altre motiu que jo conec és que els alumnes siguen massa nous per matar i aleshores fan classe practica sense mort i amb animals petits.Desconec si hi ha més motius.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.