Al camp

Serafín Marín està endinsat en els seus entrenaments que li permetran afrontar amb garanties la propera temporada. Es troba a Salamanca i aquests dies ha pogut temptar vàries vaques a les ramaderies de Montalvo i a la de Miranda de Pericalvaro. El català està molt mentalitzat en els nous reptes profesionals que li esperen i que comencen el Diumenge de Rams a Las Ventas, a la vegada que es troba molt il·lusionat amb els seus nous apoderats Angel Castro i Nacho Matilla.

Avui farà un viatge d’anada i tornada a Barcelona per a recollir aquesta nit l’Orella de Marbre i per estar present en l’inici de campanya de la ILP que pretén declarar els toros com a Bé d’Interès Cultural. Com sempre, Serafin defensant els toros dins i fora de la plaça.

Un comentario en “Al camp

  1. Gracias Serafin, por tanto que luchas por defender las corridas de toros en Cataluña. Cuando la Generalidad nos empezó a quitar las plazas portatiles, nos prohibió la entrada de los menores a las corridas, no supimos hacer nada para impedirlo, o al menos protestarlo. Mucha Suerte Torero.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.