Ciutadans demanarà a Mas que ajorni la prohibició dels toros

Davant l’alarma real creada pel mateix president Artur Mas a causa dels números vermells dels comptes de la Generalitat, el president de Ciutadans, Albert Rivera, proposarà una mesura que alleujaria, i molt, una situació molt precària. Rivera estudia proposar a la Cambra catalana la suspensió de l’aplicació de la llei que prohibeix les corrides de toros, o el que és el mateix, suspendre el pagament d’uns 300 milions d’euros que sortiran de la butxaca de tots els catalans.

La molt elevada partida econòmica que pensen reclamar els propietaris de la Monumental (calculen unes pèrdues de 30 milions d’euros anuals durant la pròxima dècada) ha de quedar inclosa en els propers pressupostos del govern per al 2012. Un cost massa car en plena època de retalls i de dèficit que el govern de Mas intenta reduir.

Si és considerada i portada a terme la proposta del partit d’Albert Rivera, la Generalitat deixaria de malgastar una gran quantitat de diners, al mateix temps que s’ajornarà l’entrada en vigor de la llei que pretén prohibir els toros a Catalunya a partir de l’1 de gener de 2012.

3 comentarios en “Ciutadans demanarà a Mas que ajorni la prohibició dels toros

  1. Creo es una buena iniciativa pero para darle más fuerza
    deberia ir apoyada por el PP e incluso por el PSC para
    redimirse de los errores pasados

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.